Még maradtak megválaszolatlan kérdéseid?

Miért válasszam a WPsecrets előfizetést?

Hiszek a nyílt forráskódú közösségben, és úgy gondolom a WordPress mindenki számára elérhető kell hogy legyen. Azonban a prémium sablon, és bővítmény fejlesztők sokszor hatalmas árakon értékesítik ezeket. Nem veszik figyelembe egyes országok színvonalát, adottságait. Viszont nem szeretném, hogy ez a pénzbeli akadály eltörölje a terveidet, éppen ezért hoztam létre ezt a szolgáltatást.

Hogyan lehet ilyen alacsony áron kínálni a termékeket?

Az összes WordPress kiegészítő, mint például a bővítmények, és sablonok a General Public License (GPL) licenszt használnak. Ez azt jelenti, hogy a megvásárolt termékeket szabadon használhatod, vagy akár tovább is adhatod másoknak. A Ti előfizetésetek segít, hogy továbbra is megvásároljam ezeket a kiegészítőket. Ez olyasmi mint a közönség finanszírozás, éppen ezért van lehetőség ilyen olcsón is hozzáférni a kiegészítőkhöz.

Van support?

Nem. Ha technikai segítséget szeretnél kérni, akkor javaslom, hogy egyenesen a fejlesztőktől vásárold meg az adott kiegészítőket. Továbbá kereshetsz olyan szabadúszót, vagy vállalkozást aki a technikai kérdésekben tud neked segíteni.

Hány webhelyen használhatom őket?

Ahány webhelyen csak akarod. A kiegészítők, és témák GPL licencűek, így tetszőleges számú webhelyen használhatod őket. Weboldalakat építesz? Akkor a munkád során nyugodtan használhatod ezeket a bővítményeket és sablonokat.

Van frissítés?

Igen. Amint értesítést kapok egy frissítésről, letöltöm és elérhetővé teszem az oldalon.

Telepítés után licensz kódot kér, mit csináljak?

Egyszerűen csak ne foglalkozz vele. A fejlesztők ezzel a kód segítségével érik el hogy kapj supportot, illetve a frissítéseket is tőlük töltsd le. Működésbeli problémákhoz nem vezet.

Kérhetek bővítményt, vagy sablont?

Ha GPL licenszet használsz, akkor megpróbálhatom megszerezni! Írj nekem egy üzenetet a kapcsolati űrlapon keresztül, és mondd el melyik bővítményről, vagy sablonról lenne szó. Megpróbálom minden hónapban bővíteni a katalógust, attól függően, hogy mekkora igény van az adott kiegészítőre.

Havi előfizetésről válthatok éves előfizetésre?

Bármikor válthatsz előfizetést. Teljesen megértem, ha kezdetben csak tesztelnéd a szolgáltatást, mielőtt fejest ugranál.

Meddig férek hozzá a bővítményekhez, és a sablonokhoz?

Jelenleg havi, és éves előfizetésben tudsz csatlakozni a WPsecrets felhasználói csoporthoz. Az előfizetés a csatlakozás hónap vagy év fordulóján automatikusan megújul. Éves előfizetés esetén 2 hónapot ajándékba adok. Itt tudsz előfizetni!

Vannak korlátozások a letöltések számára vonatkozóan?

A korlát felhasználónként: 10 letöltés/ nap

Megtarthatom a bővítményeket/témákat miután lemondtam az előfizetést?

Természetesen. A GPL licensznek köszönhetően bármeddig használhatod az adott bővítményt vagy sablont. Azonban ha a frissítésekhez is szeretnél hozzáférést kapni, akkor aktív előfizetéssel kell rendelkezned.

Bármikor lemondhatom az előfizetést?

Igen. Nem kényszerítelek semmire. Bejelentkezés után a Tagságom menüpontban lemondhatod az előfizetést.